Stilstaan om vooruit te gaan.

#Hiring: werken voor Aizen Wetenschap in Bedrijf?

Wij werken hard aan de doorontwikkeling van Aizen en zijn daarom op zoek naar adviseurs en ondersteuning in de marketing en sales.
Bijdragen aan de missie van Aizen? Dit kun jij doen:

(Junior-) Adviseur bij Aizen Wetenschap in Bedrijf

Binnen Aizen Wetenschap in Bedrijf werken in de toekomst professionals in diverse disciplines samen, om zo zoveel mogelijk organisaties te kunnen begeleiden. Daarom zijn we op zoek naar (junior-)adviseurs.
Ben jij of ken jij deze adviseur? Dan kom ik graag met je in contact!

Marketing en sales

Op dit moment ben ik zelf verantwoordelijk voor de marketing en sales. Ik doe dit via familie, vrienden, kennissen en mijn eigen social media. Heb jij expertise, tijd en/of mogelijkheden om Aizen Wetenschap in Bedrijf bekendheid te geven bij een breed publiek van potentieel geïnteresseerden? Dan kom ik graag met je in contact!