Aizen Wetenschap in Bedrijf

Stimuleert en ondersteunt ontwikkeling van leiders, strategie en organisatie.

Oprichter Morris Oosterling

“Sinds het begin van mijn middelbare school zei ik dat ik economie wilde studeren en de baas wilde worden in een grote onderneming.

Na mijn middelbare school in Raalte ben ik inderdaad economie gaan studeren in Groningen, waar ik mijn doctoraal  heb afgerond met specialisatie in ondernemerschap en strategie. 

Na mijn studie heb ik diverse ervaringen opgedaan in de praktijk en in de wetenschap, maar ben ik geen baas geworden van een grote onderneming. Dit is niet de rol die bij mij als mens past.

Door mijn ervaringen ben ik in staat om toezichthouders, bestuurders, directeuren en teamleiders bij te staan bij hun vraagstukken op het gebied van leiderschaps-, organisatie-, strategie- en teamontwikkeling.

Dit past wel bij mij. Als adviseur, coach of onderzoeker heb ik de mogelijkheid om ruimte in te bouwen voor reflectie, kan ik de diepte in met verschillende mensen, mag ik ook de moeilijke vragen stellen, ben ik betrokken bij de grote lijn, mag ik de essentie inzichtelijk maken en kan ik bijdragen aan goede verhoudingen in de organisatie. Hier ga ik graag voor en ik draag graag mijn steentje bij.

In mijn werk laat ik mij leiden door mijn kernwaarden: ‘leren en ontwikkelen’, ‘bijdragen aan een groter geheel’ en ‘de ander benaderen vanuit positiviteit en compassie’.”

De naam Aizen

Aizen is een van de Japanse Wijsheidsgoden in de Buddhistische traditie. Hoewel zijn voorkomen gemeen en onvriendelijk is, heeft Aizen juist compassie voor mensen, en helpt ze om hun eigen moeilijkheden te overwinnen. Aizen staat voor transformatie op weg naar verlichting. 

De naam is ook een verwijzing naar de antagonist in de serie Bleach. Dit is een ode aan Edwin, een goede vriend, die fan was van deze serie en in 2015 plotseling kwam te overlijden. Aizen is in staat mensen een alternatieve realiteit te laten zien.

Wil je weten wat Aizen voor jou kan betekenen?