Aizen Wetenschap in Bedrijf

Helpt (toekomstige) leiders bij te dragen aan de wereld van vandaag én morgen

De naam Aizen

Aizen is een van de Japanse Wijsheidsgoden in de Buddhistische traditie. Hoewel zijn voorkomen gemeen en onvriendelijk is, heeft Aizen juist compassie voor mensen, en helpt ze om hun eigen moeilijkheden te overwinnen. Aizen staat voor transformatie op weg naar verlichting. 

De naam is ook een verwijzing naar de antagonist in de serie Bleach. Dit is een ode aan Edwin, een goede vriend, die fan was van deze serie en in 2015 plotseling kwam te overlijden. Aizen is in staat mensen een alternatieve realiteit te laten zien.

Oprichter

Mijn naam is Morris Oosterling en ik ben de oprichter van Aizen Wetenschap in Bedrijf. 

Na mijn middelbare school in Raalte, heb ik een doctoraal opleiding economie afgerond, met specialisatie in ondernemerschap en strategie. In mijn afstudeeronderzoek heb ik gekeken naar de invloed van een grootschalige onderwijs- en organisatieverandering op de motivatie van docenten aan een hogeschool. Vervolgens heb ik gewerkt als beleidsonderzoeker en –adviseur in het onderwijsveld en als controller en leidinggevende bij een non-profit organisatie, die zich inzet voor jongeren met leerproblemen en verstandelijke beperking om ze te begeleiden naar een diploma en naar werk.

Ik ben in juli 2019 gepromoveerd met mijn proefschrift ‘Op zoek naar leiderschap: de top in non-profit organisaties bezien vanuit selectie’.

Wil je weten wat Aizen voor jou kan betekenen?