Wij begeleiden organisaties en individuen naar een gelukkiger werkleven. 

Bijdragen aan de missie van Aizen

Wij werken hard aan de doorontwikkeling van Aizen en kunnen daarom op verschillende gebieden een bijdrage gebruiken.
Kijk hieronder hoe jij dit zou kunnen doen:

Meedoen in de uitvoering?

Aizen moet een samenwerking worden van verschillende professionals in diverse disciplines, om zo zoveel mogelijk organisaties en individuen te kunnen begeleiden naar een gelukkiger werkleven. Spreekt deze missie je aan, heb je aanvullende ervaringen of expertise en wil je meewerken aan het realiseren van een gelukkiger werkleven voor velen? Dan kom ik graag met je in contact!

Lid van de adviesraad?

In de loop van jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in diverse opdrachten. Tegelijk hangt veel daarmee ook af van mij, van maar een persoon en ik weet ook niet alles. Graag wil ik me spiegelen aan een externe adviesraad, die me bijstaat bij de ontwikkeling van de organisatie en het realiseren van de missie.

Helpen uitdragen van de missie?

Op dit moment ben ik zelf verantwoordelijk voor de bekendheid. Ik doe dit via familie, vrienden, kennissen en mijn eigen social media, maar ik ben daarin geen held. Ik probeer zo veel mogelijk, maar of ik hierin effectief ben, dat weet ik eigenlijk niet zo goed. Heb jij expertise en wil je die met me delen? Of heb je tijd en/of mogelijkheden om Aizen bekendheid te geven bij een breed publiek van potentieel geïnteresseerden?

Financieel bijdragen?

De opstart en doorontwikkeling van Aizen kost geld, maar vooral veel tijd. Jouw financiële bijdrage helpt bij het realiseren van een gelukkiger werkleven voor meer mensen.